- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gagyilovag #119764 üzenetére
A fényképezője jó, szép képeket csinál. Tudni kell, hogy samsung optika de 8 Mpx, nem 13.
A wifi stabil, közepesen erős. Az akksi sajna kicsi, egy napot bír ki erős használat mellett.
Én 27000 ft-ért vettem. Ennyit megér ☺️
Panda fantázianevű az enyém, előlap fekete, hátlap fehér. Szép készülék, a hátlap fényes sajna, de annyira nem látszanak az ujjlenyomatok. Antutu 29000. A fényerő jó.
Nem akad, nem melegszik (a belakáskori telepítések, wifi és egyéb használat során felül kicsit melegedett), smooth. -
törölt tag
Egy kedves fórumtárs segítségével jutottam hozzá egy Elephone Trunk-hoz.
Írhatok majd pár sort ha valakit érdekel. -
törölt tag
Szép napot!
Segítségre, véleményre lenne szükségem, Elephone P6000 pro telefonról.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okos késüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest