- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemethb87
csendes tag
válasz
WOT-H-A-C #97817 üzenetére
Android dual sim okostelefon topikban feltettem egy kérdést android dual sim eszközről. A mérete miatt írtam, hogy tablet de hívhatom 10 colos okostelefonnak is ha így jobban tetszik.
(#97818) cappa72 Egyébként root-olni meg valami normális rom-ot akartam volna tenni rá, de droidtoolsban nem enged root-olni factoryban fagy a program, spflashtool meg mindenhol fagy ha rádugom. Másik eszköznél működnek. M6572 droidtools szerint.
-
nemethb87
csendes tag
Sziasztok!
Hozzájutottam egy ilyen csodához, szerencsére olcsóbban.
http://www.aliexpress.com/item/Original-N9106-10-inch-3G-android-quad-core-phone-call-tablet-pc-1280x800-android-4-4/32257973124.htmlNem feltétlenül az van benne amivel árulják, de arra amire kell teljesen megfelelne csak szeretném a kínai dolgoktól megszabadítani. Az a gondom, hogy factory módban folyton lefagy az mtk droid tools így nem tudok vele semmit sem kezdeni. Ha simán indítom a tabletet, akkor működik, scattert tudok menteni. Megpróbáltam más verzió számú progival is, ugyanaz a gond. Ezért kipróbáltam a telefonommal azzal működik, szóval valami a tablettel lesz. Tudna valaki segíteni? Ha privátban rám írna megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okos késüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest