Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex73
tag
-
alex73
tag
válasz
Somatom
üzenetére
“de a telóhoz külső eszköz csatlakoztatása nem müxik.“
Annó a huawei Mate7 telefonról OTG kábelel közvetlenül nyomtattam Samsung Ml1665. Lézer nyomtatóval printhand mobil print appal.
meg még a lap scanert is elindította Egy másik app,csak az app nem tudta rendesen kezelni a Canon lide 210 scanert .
Nem tudom, hogy van ilyen OTG képes telefon Mostanában a piacon mert amikor a telefonom ellopták és az ujjlenyomat olvasót megtudták kerülni egy sima factory resettel akkor almás telefont vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bittorrent topik
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Google Pixel 8 Pro szinte új állapotban kis hibával 12/128GB
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nem néztem hogy mágneses dologról beszélünk sima OTG kábelre gondoltam. Egyébként Az ilyen mágneses dolgokban nem szoktam bízni. Meg szerintem (Úgy tapasztaltam)olyan hogy mindenhezjó az általában félmegoldás semmihez sem tökéletes.