Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- tordaitibi: Chatcontrol
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex73
tag
-
alex73
tag
válasz
Somatom #139499 üzenetére
“de a telóhoz külső eszköz csatlakoztatása nem müxik.“
Annó a huawei Mate7 telefonról OTG kábelel közvetlenül nyomtattam Samsung Ml1665. Lézer nyomtatóval printhand mobil print appal.
meg még a lap scanert is elindította Egy másik app,csak az app nem tudta rendesen kezelni a Canon lide 210 scanert .
Nem tudom, hogy van ilyen OTG képes telefon Mostanában a piacon mert amikor a telefonom ellopták és az ujjlenyomat olvasót megtudták kerülni egy sima factory resettel akkor almás telefont vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Befutott az Anno 117: Pax Romana demója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- Monitor hiba topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egér probléma
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest