- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Banyasz papa: segitség kérés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
gregi1991 #17464 üzenetére
"ezt a .rar filet nem tudom kicsomagolni, mert sérültnek érzi a winrar. mit lehet ezzel kezdeni?"
Hogy ezen a ponton Mit lehet tenni? Írni kell a segítőkész DuálSimes fórumba hátha megmondják hogy töltsd le újra, most hibátlanul, mert hibásan nem szabad megpróbálni ráflesselni az elsőandroid telefonra.
A file amit linkeltek neked (tmallbox-justin) az valószínűleg a nov.15-i gyári rom egy rar-ba csomagolva.
(Ennél újabb már az ICS vonalon is volt és azt magyarította is már Sanyesz mester)Egyébként utoljára augusztus-szeptember tájékán jelezték elszórtan külföldi (pl. bolti) fórumokon hogy a kezdeti g3 szállítmányokban emilyen csíkossság kijelzőhibajelenséggel találkoztak, viszont nem tudom firmware frissítés hozott javítást azokhoz annó vagypedig azok a darabok valóban hardverhibásak voltak-é vala.
-
gregi1991
csendes tag
válasz
gregi1991 #17329 üzenetére
Beszéltem a tmallboxos-al, hogy van ez a problémám, azt mondta, van erre megoldás, és adott 1 linket a romrol: http://pan.baidu.com/share/link?shareid=108625&uk=839171988 . na én ezt letöltöttem(2x is), ezt a .rar filet nem tudom kicsomagolni, mert sérültnek érzi a winrar. mit lehet ezzel kezdeni?
-
hun_gery
aktív tag
válasz
gregi1991 #17344 üzenetére
Levideózod a jelenséget, fellököd a tecsőre vagy youkura, linkeled az eladónak, írsz mellé egy levelet, és reménykedsz, hogy nem fog a fejedre sz@rni.
Ótvarul hangzik a vége, de sajna igaz... az értékesítés utáni törődés/garanciális ügyintézés nem minden kínai boltnak erőssége sajnos.
(ha megegyeztek, visszaküldöd neki legolcsóbb regisztrált módon (3-4000Ft), innentől két dolog lehet: javítja/javíttatja/gyárnak visszaküldi javításra, vagy ha olyan a hiba, amiről messziről ordít, hogy nem a te sarad, akkor esetleg küld egy újat, ha megérkezik hozzá a cucc, szökőévenként egyszer járhatsz úgy, hogy a ragszám közlésekor indítja feléd az újat. (Na ez az, ami a legkevésbé jellemző, a sorrend általában az, ahogy felsoroltam)) -
Simon02
tag
válasz
gregi1991 #17329 üzenetére
Sajnos a hiba okát nem tudom, talán egy másik kolléga tud neked segíteni. De G3 tulajként mondhatom, hogy ilyen jelenségeket nem tapasztaltam. Nem akarlak elkeseríteni, de látok esélyt rá, hogy ez fizikai probléma (lehetne még a képernyő illesztőprogramjáé, de azért gyári romnál furcsa lenne). Cwm home gombra csak annyit tudok ajánlani, hogy ellenőrizd le, hogy biztosan G3-hoz való legyen a CWM.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest