Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mlaci01
tag
válasz
Blackmirror #27197 üzenetére
Szia !
Csak azt a tanácsot tudom adni, menekülj, felejtsd el !!!!!!
Nekem kettővel is volt dolgom, mindkettőt 3x cserélték.
Ezután nem kis harc árán tudtam csak visszaszerezni a pénzemet.
A szervízvezető (ő az atab-os) arrogáns pökhendi, nem ért a telefonhoz.
Egyszóval sz.r készülék, minősíthetetlen, nem létező support.
Az atab5 topicban pár részletet leírtam, ha érdekel nézd meg. -
b0bcat
addikt
válasz
Pedig saját topikjai is vannak.
Ha nem félsz a kinti rendeléstől, akkor hasonló árban jobb telefont tudsz berendelni, de annak persze nem lesz magyar garija.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Blackmirror #27204 üzenetére
Az érintő felület 2/3 ad elszáll (gondolok kinek mennyi), azaz nem érzékeli az érintést.
Nem a felbontásra gondolok, nem vagyok fHD fetisiszta xD ...azzal nincs is baj. A színei elég haloványak és a betekintési szöge sen acélos (nekem is csak tft van, de annak jobb). Egy IPS huawei sokkal jobb (még enyémnél is amúgy, félreértés ne essék). Aksi a tulajának (kis nyomogatás, de ő inkább telefonnak használja) 2 nap vagy több...szal sztem jónak mondható.
(#27206) apeelme
Na persze, ez sincs kőbe vésve, ahogy írtam is, csak a régi g300amból indulok, amiben 512 volt( 390 valójában) és böngésző mellett bmit megnyitottam (gmail, bmi) már zárta is be, és ez elég bosszantó vt... vt hogy menet közben navit zárta be, mert elfogyott a memória (persze ott inkább készülés optimalizálatlanság a fő ok, de én sztem 1GB ma mán kell/nem árt
).
-
Peaceliker
addikt
válasz
Hallottam olyat, hogy soknak van baja a kijelzővel és support csapnivaló...aztán, hogy ez igaz-e, nem tudom. Munkatársam egy hónapja használja gond nélkül. Működése gördülékeny, multitasking nyilván felejtés a RAM miatt, de ez talán elviselhető. Kijelző olyan alsó-közép minőségű, mint színei, mint betekintési szöge. Anyaghasználat is inkább gagyi, mint jó, de nem vészes. Szóval olyan, amennyibe kerül, de ha embernek nincsenek nagy igényei bevállalható sztem, de ha bevállalod a külföldi rendelést ennél jobbat kapsz ennyiért az tuti. De sebessége tényleg meglepően jó
Amit írok, azt egy óra tapi, használat után mondom, szal nem kell készpénznek venni
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3640
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest