- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Stafni #68244 üzenetére
Szia! Jól írja az előttem szóló! De mivel ez egy "webshop" ezért ezek a "vignettákat" lapszám hozzák a postáról és nyalják rá a csomagra(ha?) Tehát ne úgy gondolkozz mintha te adnál fel csomagot, hanem az ő
fejükkel!Megcsinálnak pl 200db csomagot oszt jön a kuli
és elballag vele a postára ha időben megy
sikerül mindet feladni miközben a csomagátvevő magában elszidja a lemenő és felmenő rokonait a "hülye" arab betűkkel együtt. Ha nem akkor hozzácsapja a következő adaghoz. Így lehet 1 de lehet 15 nap is mire
átveszi a posta dühöngőembere és az utolsóba mindig belerúg egy jó nagyot
és így keletkeznek a szállítási sérült csomagok
-
svgyula
addikt
válasz
Stafni #68232 üzenetére
Szia! A rendelés számot akkor küldik amikor becsomagolják és rányalják
az ajánlott plakettet
Feladva akkor leszha a magyar posta oldalán is megjelenik a szám mellé a "Küldemény felvéve"
és mellette a dátum. Ez attól számítva, hogy te megkaptad az emailt lehet akár 1-1,5hét is! Nekem volt olyan hogy két hét múlva kérdeztem az eladót, hogy mi van? Na akkor gyorsan feladta...................
Ha két három nap múlva rákérdezel (érdemes!) akkor valószínűleg gyorsabban kerül postára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Path of Exile (ARPG)
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged