Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 
			  LOGOUT Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

junkpod nagyúr válasz  WOT-H-A-C

üzenetére WOT-H-A-C

üzenetéreköszönöm a releváns válaszodat. 
 Egyébként nem hiszem, hogy túlzóak lennének az elvárásaim, nagyjából azt kérdeztem, hogy működik-e benne az a hardver amit beleépítettek.Közben találtam egy ilyet is: UMI C1 [link] 
 Mennyire ajánlott/nem ajánlott? UMI C1 vs Cubot S168?GPS minőségben nem a híres Snapi 1cm.es pontosságra vágyom, kérdésem csak annyi, hogy használja-e valaki autós navigációra? (nekem van egy inewV3 amiben a szar GPS nekem maximálsian használható waze navigációval, igen sok gond volt vele, de fél évnyi rom és beállítás hackeléssel jó lett  Szóval nekem elég ha autós navira tudom használni. És persze közvetlen tapasztalat érdekel nem 3-dik fél véleménye! Szóval nekem elég ha autós navira tudom használni. És persze közvetlen tapasztalat érdekel nem 3-dik fél véleménye!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Path of Exile (ARPG)
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Titan + 2db original Case
- Ulefone Armor 8 Pro 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Akku: 100%, Újszerű, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Szóval nekem elég ha autós navira tudom használni. És persze közvetlen tapasztalat érdekel nem 3-dik fél véleménye!
 Szóval nekem elég ha autós navira tudom használni. És persze közvetlen tapasztalat érdekel nem 3-dik fél véleménye! 
								 a felbontás nem annyira fontos mert a szemem már nem a régi,de az akku jó legyen benne...
 a felbontás nem annyira fontos mert a szemem már nem a régi,de az akku jó legyen benne...