Hirdetés
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
köszönöm a releváns válaszodat.
Egyébként nem hiszem, hogy túlzóak lennének az elvárásaim, nagyjából azt kérdeztem, hogy működik-e benne az a hardver amit beleépítettek.Közben találtam egy ilyet is: UMI C1 [link]
Mennyire ajánlott/nem ajánlott? UMI C1 vs Cubot S168?GPS minőségben nem a híres Snapi 1cm.es pontosságra vágyom, kérdésem csak annyi, hogy használja-e valaki autós navigációra? (nekem van egy inewV3 amiben a szar GPS nekem maximálsian használható waze navigációval, igen sok gond volt vele, de fél évnyi rom és beállítás hackeléssel jó lett
Szóval nekem elég ha autós navira tudom használni. És persze közvetlen tapasztalat érdekel nem 3-dik fél véleménye!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- World of Tanks - MMO
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debian GNU/Linux
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Facebook és Messenger
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval nekem elég ha autós navira tudom használni. És persze közvetlen tapasztalat érdekel nem 3-dik fél véleménye!
a felbontás nem annyira fontos mert a szemem már nem a régi,de az akku jó legyen benne...