- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Ivqkzy-: 2. gépem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz
WOT-H-A-C #99833 üzenetére
köszönöm a releváns válaszodat.
Egyébként nem hiszem, hogy túlzóak lennének az elvárásaim, nagyjából azt kérdeztem, hogy működik-e benne az a hardver amit beleépítettek.Közben találtam egy ilyet is: UMI C1 [link]
Mennyire ajánlott/nem ajánlott? UMI C1 vs Cubot S168?GPS minőségben nem a híres Snapi 1cm.es pontosságra vágyom, kérdésem csak annyi, hogy használja-e valaki autós navigációra? (nekem van egy inewV3 amiben a szar GPS nekem maximálsian használható waze navigációval, igen sok gond volt vele, de fél évnyi rom és beállítás hackeléssel jó lett
Szóval nekem elég ha autós navira tudom használni. És persze közvetlen tapasztalat érdekel nem 3-dik fél véleménye!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest