- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
include777
aktív tag
válasz
WOT-H-A-C #96381 üzenetére
Lead 1hez annó kerestem rootolást, lead3hoz volt, és úgy próbáltam, ahogy lead3hoz le lett írva, sikerült.
De ott írták, hogy bootloadert kell nyitni.
Namost sp-vel én már újraraktam a telefon romját-gyárit vissza-, meg bootloader nyitás nélkül is rootoltam.Viszont magát az állapotát, hogy nyitott vagy zárt, nem tudom lekérdezni semmivel
A program amivel először ki lett nyitva (a program szerint, ezt leszögezném, nem tudtam ellenőrizni) a kingo soft sony bootloader unlock-ja volt - ezt írták a lead3 rootolásánál az xda-n.Ez végigment, a végén azt írta ki hogy bootloader unlock.Azóta már újraraktam a romot sp-vel, és loader nyitás nálkül simán kingo root-al rootoltam.
A kísérlet semmi egyéb, csak az állapotlekérdezés érdekel, mivel nem tudom hogyan lehet, és bosszant
Nem akarok semmilyen cust romot felrakni, mivel a gyári tökéletesen megfelel, illetve annyi még, hogy mivel seholsem találtam infót erről, így hátha itt tud valaki segíteni
Illetve sp flashelésnél-ha gyári romot rak vissza az ember, akkor a bootloader locked lesz-e vagy sem.Ennyi szűken röviden
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged