- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Napkollektor - csak úgy
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
3m88
csendes tag
Nem kérdeztem rá konkrétan még semmilyen telefonra, nem adtam le rendelést sem, csak informálódtam.
Így nézett ki a levelezés (angolomon nem röhögni)
Kérdésem:
I would like to order from Coolicool, but I'm confused when I read this about shipping with DHL:
Delivery time is around 3-7 days (Due to high rate of customs tariff, parcels are forbidden from sending to Portugal, Russia, Hungary, Greece, etc. You could choose the Shipping Method of "Standard" and Add Customs Insurance)
It means, technically you can't send me any package with DHL to Hungary? I don't care if I have to pay the customs when I got the package (of course would be better if I don't have to, but it depends on the luck I know), but I prefer DHL because it's safer and faster than the standard airmail.
Please let me know if it's possible or not.Válasz:
Since DHL could not ship the item to you, you could choose Registered Air Mail though it may take a long time for delivery. Thank you for your understanding.
Gondoltam lesz@rom, akkor rendelek minideal-ről, ott meg ezt dobálja ki minden második oldalon:
Ha frissítek az adott oldalon akkor 2-3 alkalom után beadja amit akarok, de így nem merek rendelni. Coolpad 7320 meg nem sok oldalon van már raktáron. Kezdek szomorú lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Classic / Xbox 360
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest