- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
8.utas #89236 üzenetére
"Egyébként azt olvastam, ha az egyiken netelek, akkor max arra jön be a hívás. "
Ez alapvetően nem így van. Most csak 4db dual sim készülék van nálam, ebből csak kettőt próbáltam ki (többet nem volt kedvem), mindkettő esetén mobilnet mellett is fogadta a bejövő hívást.
diegho #89251
Hol 45k most a Hongmi?
Volt egy rövid ideig ennyi az emag-nál, de per pill nem találom. Egy ismerősöm épp ilyet keresne... -
törölt tag
válasz
8.utas #89236 üzenetére
"Tehát nincs kérdés dual active vagy 2db telefon."
Ez nem ennyire fekete/fehér. Vannak alternatív megoldások is, amik felhasználási módtól függően, kiválthatják a dual SIM, dual active módot. Az SGS2 már messze nem csúcs, inkább az alsó-középbe sorolnám, ráadásul csak egy SIM van benne. Mégis elérhető vagyok két számon, akár egyszerre is, átirányítás nélkül. Csak nem VOIP -tiltós net kell hozzá, meg egy Reenger account. Vagy lehet GSM-VOIP gatewayes megoldás és még sok, egyéb lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged