Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
Graphics
üzenetére
Engem megzavart ez a HSPA dolog.
Persze régóta itt vagyok,olvasgatom is napi szinten a topikot,de eddig nekem ezekből a hálózati dolgokból csak az jött le hogy a WCDMA az jó,a TDCMA meg nem.
Ezzel a HSPA dologgal még nem találkoztam,de ha volt róla szó akkor elkerülte a figyelmem.
Amúgy meg egyébiránt nem nagyon érdekelnek ezek a hülye röviditések,mert annyi van már belőle hogy egy regényt is irhatna valaki ezekből.
Most is csak azért érdekelne mert egy ismerős szeretne valamit magának és a speckók alapján szerintem amúgy jó kis telónak néz ki ennyiért(neki nem kell dual sim).Csak addig nem akartam ajánlani neki,amíg ez nem tiszta.
De most már oké.
Kösz.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Graphics
üzenetére
A 4G/LTE lefedettség jövő év végére 90% feletti lesz a T-nél, de lehet hogy a többieknél is, vagy ennek közelében. A 3G valszeg nem lesz fejlesztve, míg a 4G a 800MHz-nek hála jobb terjedéssel bír.
Én már csak is kizárólag 4G telefont vennék. Persze kinek mi a fontos, valaki a brutál játékokra izgul, hogy azt vigye a teló, én meg a stabil és gyors, és folyamatos lefedettségű mobilnetre,
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest