- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vvarpi
tag
válasz
robit1973 #8540 üzenetére
Szerintem felesleges átverni.
A G2-es alps JY-G2 néven jelenik meg google play-en és eddig mindent engedett letölteni aminek tényleg mennie kell egy ilyen telefonon.
De ha tudsz valami okosságot ami miatt érdemes átnevezni kérlek oszd meg velünk is.Más, ismertek olyan alkalmazást amivel lehet figyelni a hálózat térerejét mindkét simen?
Én csak olyat találtam ami az elsődleges kártyáét mutatja.
Pl: ezt vagy ezt. -
devast
addikt
válasz
robit1973 #8540 üzenetére
Majd ha megjön, kérek segítséget.
Btw, pandawill-es rendelésen most látom csak, hogy 3k-t buktam. Erősödött a forint...44k ment le, refund már csak 41k :/
tmallbox is drágán adja a g3-at, de már lesz*rom. Ha nem lenne igényem rá, hogy fémből legyen a telefon már rég egy thl w3+ -ot nyomotgatnék. Még mindig fenntartom, hogy $240-ért sincs ilyen más gyártótól: fém borítás, hd ips kijelző, gorilla glass, nagy akkuval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Robogó, kismotor
- Parkside szerszám kibeszélő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 - alap
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Honor Magic V2 5G 16/512GB fekete garanciás esztétikai hibás, hibátlan működés
- iPhone 14 Pro 256GB Space Black gyárilag független
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- SAMSUNG GALAXY A40 SM-A405FN/DS - Fekete - Dual sim
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest