Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nzozz
aktív tag
válasz
Laza...
üzenetére
Amúgy erről a Newman K1S -ről mit lehet tudni? Én ezt a márkát most hallom először, ráadásul a google, a youtube csak K1 -et talál, a K1S -ről szinte semmi, csak 1-2 kép és specifikációk, ami eléggé hasonlít a Jiayu G4S -re. Üzemidő, összeszerelési- és anyagminőség milyen? A 2GB RAM -mal és a 8 magos CPU -val minden alkalmazás akadás nélkül, gyorsan működik (tehát erőforrás hiány nincs)? A GPS tényleg pontosan, gyorsan dolgozik? A WiFi, 3G rendesen talál jelet, kellően gyors? Szoftverfrissítés érkezik hozzá rendesen? Van bármi ismert hibája ennek a telefonnak?
Azért kérdezem ezeket, mert hátha Ti tudjátok ezeket valamilyen forrásból, én nem találtam választ.Illetve most vettem észre, hogy az Antelife -on valami spanyol kiárusítás is van, még 1 nap 2 órán keresztül. Tehát onnan rendelve plusz vám- és áfa nélkül lehet beszerezni a készüléket, mivel EU -n belül történik a vásárlás? Ráadásul 1-2 nap alatt kiszállítják?

-
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Path of Exile (ARPG)
- Bluetooth hangszórók
- Horgász topik
- Építő/felújító topik
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos tablet topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest