Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
válasz
svgyula
üzenetére
Túl sokat képzelsz a tolvajokról
(tudom öngól....) Te máris szakmai fejjel gondolkozol ha telefon lopásról van szó. Egy átlag farokdísz csak nyúlja a telót és max kikapcsolja, tovább nem terjed az intelligenciája 10 -ből 9 nek. Sok még gyárira sem állítja, nemhogy új rom, neadjisten imei átírás. Ezért ha mindent telefonon tartasz nagyobb kárt okoztatsz magadnak szvsz. Ezért jó a távfelügyelet mert ha vissza nem is kapod a készüléket, róla mindent letörölhetsz ha az a fatalpzat már nem teszi meg. 
-
gipsztigris
addikt
válasz
svgyula
üzenetére
Szerintem ezt nem kéne……
Én elvesztésről beszéltem, te ellopásról beszélsz. Egyébként ha új rom, új imeiről beszélünk, akkor is a gugli fiókban lévő adatok vannak biztonságban, hiszen a többi alkalmazással együtt törlődnek. A kártyára mentett "szigorúan titkos" kontaktjaid az ellenség kezében lesznek.
Szóval, ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz!
… ..csak idejétmúlt tanácsokat ne adj!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(tudom öngól....) Te máris szakmai fejjel gondolkozol ha telefon lopásról van szó. Egy átlag farokdísz csak nyúlja a telót és max kikapcsolja, tovább nem terjed az intelligenciája 10 -ből 9 nek. Sok még gyárira sem állítja, nemhogy új rom, neadjisten imei átírás. Ezért ha mindent telefonon tartasz nagyobb kárt okoztatsz magadnak szvsz. Ezért jó a távfelügyelet mert ha vissza nem is kapod a készüléket, róla mindent letörölhetsz ha az a fatalpzat már nem teszi meg.

… ..csak idejétmúlt tanácsokat ne adj!