Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A végtelenbe...
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Krinyo
üzenetére
Háát igazából most hogy kérded nekem pl. nem is fontos face...de szerintem ez csak kötekedés és próbálsz revansot venni...de ne értsed félre nem támadlak lehet neked a legtöbbet haznált app. és fontos ...én csak azt mondom hogy 6592-ön is tudsz face appot használni és ezen kívül is van még lehetőséged...

-
aytukabozs
addikt
válasz
Krinyo
üzenetére
végre megtaláltad az offtopic gombot!Mindazonáltal Cappa valóban csak segíteni akart, őt tök fölöslegesen martad meg.
Az meg hogy azt várod hogy egy telefon legyen egy apphoz optimalizálva, és nem forditva az meg a megalol kategória. Írjál Zuckerbergnek hogy vegyen a fejlesztőinek pár nyócmagos MTK-t mert a hiba igenis ott van.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

végre megtaláltad az offtopic gombot!