Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
RVR400
üzenetére
Nekem fekete dobozos jött, zöld-fekete színben. A januári szoft volt rajta. A gyártó oldaláról 0421 jelűt lehet letölteni ami az about-ban 0422. A barna dobozosnak a 0402 szoftveréről van mentésed? Érdekelne. Nekem kicsit félrehord az érintő is, a szóközt úgy tudom nyomni hogy a kép szélét kell tapiznide sokszor megnyomom már a kisház gombot. A szóközön tapizva meg megy a felette levő betűsor. Fölső szélénél is van egy kis félrehúzás de tükrözve, ahova nyomok annál följebb érzékel, de nem annyira mint alul. Mintha megfogták volna az érintőt és kicsit megnyújtották volna függőlegesen.
Árban azért drágállom, pláne hogy amiért berendeltem az hazugság (ütésálló, vízálló), ennyiért vannak hasonlók amiknek nem 320x480-as a kijelzőjük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Trollok komolyan
- Mozilla Firefox
- Call of Duty: Black Ops 7
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Apple iPhone 15 Pro 128GB , kék titán - 91% akku - hátlap repedt
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055, 100% Akkumulátor
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest