Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
Keeperv85 #71165 üzenetére
Sohasem értettem minek kiakadni azon, hogy ez attól, amaz ettől lop formaterv részleteket. Könyörgöm egy fix kijelző méret után sok lehetősége nincsen egy gyártónak. Vagy kerek lesz vagy szegletes... No meg hova tegyék a szenzorokat, előlapi kamerát, csak hogy elmondhassák egyedi a telójuk. Tán a fizikai gombok helyére alulra? Marha logikus lenne mondhatom. Az meg egyáltalán nem forradalmi ötlet, hogy a hangszórótól balra helyett a jobbra pakoljuk őket. Nem beszélve a hátlapról, ahova a vaku és optika kerül, valamint a hangszóró. Az meg hogy ki kitől lop, ma már rohadtul nem lekövethető. Honnan tudhatná a kívülálló, hogy melyik designer digitális tolla fogott hamarabb? Mindegy is...
Amúgy a szűk másfél hónapja meglévő Hongmi-mat nézték már:
"Ez valami új Apple termék?"
"Azta ez milyen teló?"
"Ez valami Lumia androiddal?"
"Huawei, Sony, komolyan nem tudom... áruld már el!"Ennyit arról, hogy bármihez is hasonlítana úgy igazából.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Keeperv85 #71165 üzenetére
Hát a Lenovo-val messze nem értek egyet...Lumia? az hogy jön képbe?
Mivel volt belőle egy jóadagnyi, nem épp lopott formaterv. Lumia? Xperia? Melyik modellek es mireiNew V3? Szerintem már ők is saját formatervet használnak...
TCL-t megnezem, de sok hasonlosagot nem lattam.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13
- Apple iPhone 16 Pro Max 1TB !!! Desert Titanium 96% ! 1 Hó jótállás
- IPhone 12 64GB szép gyári független akku gyári 100%
- 100%hibátlan iPhone 15 Pro 128GB white titan több mint 1 év Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest