- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Gurulunk, WAZE?!
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
válasz
csubuka #66950 üzenetére
Kb fél évig használtam umi x1s-t.
A gps-t nem tudtam rávenni, hogy net nélkül működjön, de ez lehet, hogy megoldható csak engem nem érdekelt annyira mivel net mellett viszonylag normálisan működött.
A kapacitív gombok nem mindig érzékeltek.
A fényképező teljesen átlagos kínai minőség. Nyilván nem túl jó, de az akkoriban megjelent, hasonló árú kínai telóktól egyáltalán nem rosszabb.Amúgy minden mással elégedett voltam. Kijelzővel, sebességgel, akkuidővel kifejezetten.
Azért cseréltem le, mert kb 1,7m magasról leejtettem kőpadlóra és mivel a sarkára esett, betört a Gorilla glass. Nem volt kedvem cserealkatrészt keresgélni, meg szervizt aki kicseréli nekem, szóval inkább vettem egy új telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Gyúrósok ide!
- Háztartási gépek
- BestBuy topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- Független iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium Garancia 2027.10.16-ig
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest