- A videókártya költséghatékony használata.
- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laslie92
senior tag
válasz
Sanyesz. #62515 üzenetére
Őszintén megmondva azért ilyen a GPS hogy valamelyikbe jó valamelyikbe nem mert nem mindig érintkeznek a dolgok meg ki spórolják azt a kis rézdarabot belőle ami az "antenna" Lenne!
Most készülök venni egy Cubot Gt99-et az lesz az első ,hogy szét szedem mert van egy tervem,hogy lehetne igényesen jól megcsinálni ha kész lesz dokumentálom! Én úgy vagyok vele hogy garancia garancia de iylen 40K készüléknél felesleges vissza küldeni 2 hónapra kínába!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rendszergazda topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 600G2: i3-6300T gar. Budapest MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest