Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1022
őstag
Nah itt lesznek a videok:
Gyári samsung az egyik. Ezt szoktam a legtöbbet használni.
(A sony-kat nem annyira szeretem mert mindegyik le van korlátozva és így nem túl hangos. Mondjuk a sony-k a legkényelmesebbek.)
A másik meg az olcsó maxell, be is van állítva. 00:30-tól lehet hallani egy kis ideig h szól, utána már nem olyan jó mert elcsúszott a mikrofon. Ez a maxell a leghangosabb fülesem meg ebbe van a legtöbb mély is. Meg olyan mintha a mély hangokat alacsonyabb frekvenciában nyomná. -
balazs1022
őstag
Lehet botfülű vagyok. De majd akkor leviedózom neked a füleseimet hanggal együtt. Több in ear is volt nekem. Most is van több. És kb mindegyik egyformán szól nem is vennék drága fülest. 1x vettem egy számomra nagyon drágát, akkor még alig volt választék. Sony MDR ex35. 7000 volt,(kb 5 évvel ezelőtt) és semmivel nem volt jobb a hpm-70-nél. Sajna a tekercs megadta magát. Szétszedtem és már ellenállása se volt. Nah mind1. Haver vett egy Seinheser vmit 10 körül 126 dB volt ráírva. Én meg mondom akkor hasonlítsuk össze a kis olcsó(600ft) maxell plugz-al. (erre 95 dB volt írva) és ugyan úgy szólt mint az övé. Körbe is adtuk az osztályba szal nem egyéni vélemény. (seinheserbe kicsit több magas volt, a maxellbe meg több mély) Van még pár fülesem innen-onnan, Azt a fórumot is olvastam sokat, de én már olyan drága fülest nem vennék. De csak miattad megcsinálom a tesztet. (még ma este, de csak 2 fülessel) (Meg csinálok egyet a saját dobozhangjával, meg az általam feljavított EQ-val, mert ugye az oclsó fülesek mint doboz meg csőhangúak)
Melyiket teszteljem neked?
kép1 ezt lehet ismered is. elég ebay-os (THL)
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- EA Sports WRC '23
- Direct One (műholdas és online TV)
- Óra topik
- Két NVIDIA kártya egy alaplapon. (Tapasztalatok, használhatóság)
- EAFC 26
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Google Pixel topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Apple iPhone 15 Pro 128GB , kék titán - 91% akku - hátlap repedt
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest