- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KurtCobain
őstag
válasz
raulicio #58909 üzenetére
Itt valami hiba lehetett a gépezetben, mert nem mind ilyen, Ha érdekel, akkor kukkants be a G3 topic-ba és keresd Dominó85 képeit.
G3S/T is jobb képeket csinál. De nem mutatok sample-t, majd ha egy Hongmi tulaj is tölt fel képeket, akkor én is. Irigy 'csög leszek.(#59014) RVR400:
Jelen pillanatban nekem se tölti le, de ma 13:17-kor frissítette magát az EPO. Jiayu G3T.Ma navigáltam vele kb 1-1,5 órát, pályán és a pusztában, egész jó volt, kb 2x tévedt más útra, de menet közben gyorsan talált jelet és biztosan tartotta (mobilnet ON volt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged