- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
Hali.
Nekem is fontos a kamera, ezert en utananeztem kicsit jobban a kameraknak.
Teszt kepek alapjan amit eddig lattam, a ZTE V987 valoban eleg jo kepeket csinal a kinai telefonok kozott (galaxy s2-t meg ez sem eri el), de videoban ugyanaz a baj vele mint a legtobb kinaival. Allandoan elveszti a fokuszt a kamera es lassan fogja be ujra, emiatt a videok gyakran homalyosak ahol probalja ujra elkapni a fokuszt.
En inkabb a Neo N003-at javaslom. Itt egy leiras a Neo N003-rol.
A csavo aki tesztelte, azt irta jelenleg (2013/09/02) ez a legjobb kamera mobil a kinaiak kozott. Vannak benne tesztkepek es tesztvideo is, engem meggyozott, foleg a tesztvideo, ahol ki is emeli a ficko, hogy ennek a kameraja nem szenved a "fokusz elvesztesi betegsegben" mint mas egyeb kinai cucc.
En ilyet rendeltem nehany napja.
Az 1/4GB-os verzio 220 dollar korul van (en 2/32GB verziot rendeltem, az 290), a ZTE V987 meg szinten 220 korul.
Nem akarom radbeszelni mert meg nem kaptam meg az enyemet, nem tudom valojaban milyen, de egy pillantast meger. -
devast
addikt
mt6589-es felhozatalból jellemzően mindenki a v987-et dicséri a kamera szempontjából. G700 bitang jó telefon, csak kicsit gagyi a kamera
"Lehet" (bár én 50ft-ot sem tennék rá) hogy egyszer majd javítják szoftveresen, mtk engineering menüből ilyen raw képeket lehet csinálni [link] Az okosabbak megmondjáék, hogy ez jó-e, mert ez minősíti magát a kamera modul hardvert.
-
Zeki
nagyúr
Ha nem sürgős, várd meg mivel jön hazánkba hivatalosan a Lenovo.
Év végére ígérték, hogy a Lenovo 2 kártyás prémium telefonjaival jönnek. Majd kiderül mikkel.
Akkor máris lesz itthoni garancia, support, rendes magyar nyelv.laslie!
Köszi a tesztet, de engem max a G2S érdekelt volna.
Minden nap akkucsere?
Minek?
Ennyire nem bírja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- 8 GB-os ASUS TURBO RTX 2080 SUPER EVO - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest