Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
a thl olyannyira "igénytelen", hogy gyakorlatilag root nélkül is használható. a topikjában van egy szűz rom ami minden tyúklábas programtól mentes egyúttal, tehát egy stock android. az a telefon minden gond nélkül használható és meglepően stabil. a samsungom nem volt annyira stabil mint az a telefon. hasít, kézreáll, egyszerűen büntet a cucc
páromnak vettem, magamnak azért rendeltem vowney-t mert kell az OTG, de ha mellőzhető lett volna ez a fícsör akkor semmi mást nem vettem volna magamnak sem. ez mint szubjektív, csak egy segítő tanács akart lenni.
ui: lehet csak 1800-as akku van benne, de normál használat mellett az is elketyeg szépen két napot. páromnál nem ritka a 3napos üzemidő sem.
-
Lenovo A820 - 4,5" - nincs vaku (de nem is kell, sz'tem), azért némi hekkelési kedv nem árt hozzá
ZTE v967s - 5", persze, hogy ez a legnagyobb. (Kollégámé hibásan érkezett, postafordultával ment vissza Kínába; de ez csak megjegyzés, egyedi hibáról van szó)
THL W100 - Ennek a telefonnak a szoftvere az, ami a legkevesebb "törődést" igényli. Alapból van benne magyar nyelv, kollégám panasz nélkül használja.A szerencse, hogy mindháromnak van saját fórumtémája.
Ez azért már pozitív.
Lehet, hogy hazabeszélek, de az A820 közössége kifejezetten jó (mivel a kezdeti időkben elég sok aktív fórumtárs - osztraksajt, vegyszer, fape, DJGABI, stb... - szívét lelkét beleadta a telefon és szoftver jobbá tételébe
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Path of Exile (ARPG)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen routert?
- Sorozatok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
páromnak vettem, magamnak azért rendeltem vowney-t mert kell az OTG, de ha mellőzhető lett volna ez a fícsör akkor semmi mást nem vettem volna magamnak sem. ez mint szubjektív, csak egy segítő tanács akart lenni.
)