Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackfox
csendes tag
válasz
ModliH #47003 üzenetére
Szia!Én már rengeteg mindent rendeltem Aliról,ott is csak akkor fizetnek az eladónak ha te visszaigazolod ,hogy megkaptad az árut amit rendeltél,és minden rendben van,ha pedig problémád van akkor ott is van dispute lehetőség és 2 napon belül visszakapod a pénzed,tehát az Ali biztonságos csak a boltokat kell megválogatni akik hirdetnek.amire figyelj,hogy milyen egy bolt visszajelzése a vevők szerint,mennyi eladása volt és abból mennyi a negativ értékelés és azokat miért kapták.Remélem tudtam segiteni,ha valami még érdekel az alival kapcsolatban nyugdtan keress,szivesen válaszolok!
-
DJGABI
addikt
válasz
ModliH #47003 üzenetére
kb mint a vatera, sok értékeléses eladót keress. egyébként van saját védelmi rendszerük, addig nem kap az eladó pénzt, amíg vissza nem jelzel hogy kezedben a termék... kb 5 dolgot vettem már, kisebb-nagyobb értékben, minden megjött (kopp-kopp), még a 70 értékeléses eladótól is a telefon. de ez már kb másik topic témája [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xbox Series X|S
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest