Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackfox
csendes tag
válasz
ModliH
üzenetére
Szia!Én már rengeteg mindent rendeltem Aliról,ott is csak akkor fizetnek az eladónak ha te visszaigazolod ,hogy megkaptad az árut amit rendeltél,és minden rendben van,ha pedig problémád van akkor ott is van dispute lehetőség és 2 napon belül visszakapod a pénzed,tehát az Ali biztonságos csak a boltokat kell megválogatni akik hirdetnek.amire figyelj,hogy milyen egy bolt visszajelzése a vevők szerint,mennyi eladása volt és abból mennyi a negativ értékelés és azokat miért kapták.Remélem tudtam segiteni,ha valami még érdekel az alival kapcsolatban nyugdtan keress,szivesen válaszolok!
-
DJGABI
addikt
válasz
ModliH
üzenetére
kb mint a vatera, sok értékeléses eladót keress. egyébként van saját védelmi rendszerük, addig nem kap az eladó pénzt, amíg vissza nem jelzel hogy kezedben a termék... kb 5 dolgot vettem már, kisebb-nagyobb értékben, minden megjött (kopp-kopp), még a 70 értékeléses eladótól is a telefon. de ez már kb másik topic témája [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Villanyszerelés
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- World of Tanks - MMO
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 14T 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi