Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balu02
csendes tag
válasz
Balu02 #46636 üzenetére
Én írtam két napja, hogy használhatatlan a telón a GPS (Haipai i9389), rendszeresen eldobta a jelet, és állandóan legalább 10-20 méterrel arrébb mutatta a pozíciómat, mint a tényleges.
Ezt a Google Navigation művelte. Ma megpróbáltam egy másik szoftverrel (OsmAnd) és nem tudom, hogy mi az oka, de ezzel a szoftverrel tök pontosan (tényleg, talán ha 1-2 métert tévedett néha) navigál a teló, villámgyorsak az újratervezések is, pikk-pakk talál műholdat. Most megvuduztam vagy mi történhetett? Vagy a Google navigációs szoftvere nem barátja csak a kínai telefonoknak? Most tökéletesen működik. -
devast
addikt
válasz
Balu02 #46636 üzenetére
Üdv a klubban. Szarul csinálták meg az antennát
Nem egyedi eset vagy, az a ritkább ha jól sikerül.
ps: Én minden olyan kínai készüléket messziről kerülnék, ami valaminek a másolata. Az ilyen készülékek üzletpolitikája mindössze annyi, hogy bármilyen sz*rt összerakhatunk, a paraszt úgyis megveszi, mert pont úgy néz ki mint az <random menő készülék>.
Már itt tartanak: annyira meg tudják haxolni az androidot, hogy szinte minden hardverből/szoftverből kiolvasható adatot is meghamisítják, így gyakorilatilag fingod sem lesz róla, mi van a kezedben azon kívül, hogy egy hamisítvány.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Aromaterápia az Apacer hordozható SSD-jével
- Wise (ex-TransferWise)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung UE46F5005AK 46" (116cm) FULL HD LED TV
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest