- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
Dermesztő #30322 üzenetére
Ez ahogy nézem egy az egyben az s7589 em... az akkuja bazi jól bírja (bár nekem csak 3200 ra írták
).
Méretben elég brutál, de én már el sem tudnám képzelni az életem kisebb kijelzővelAmúgy hamar megszokható, hogy ekkora, összes nadrágomban zsebre is tudom tenni és még le is tudok ülni
(#30323) gipsztigris
eddig utcán csak "nem idén barnult" barátaink néztek irigykedve...ők ugye szeretik a nem kicsit feltűnő dolgokat
-
gipsztigris
addikt
válasz
Dermesztő #30322 üzenetére
Nem kicsi!
Legyen annyi elég, hogy nincs akkora zsebed (hacsak nem állandóan öltönyben jársz) amibe bele tudnád gyömöszölni.
Csak zakó belső zsebébe, vagy táskába fér el a telefon. Értelemszerűen BT kihangosítóval használandó, különben erősen meg fognak nézni az utcán, hogy egy féltéglát tartasz a füledhez.Concodre SmartPhone 5700-as volt nálam tesztre pár napig.
A nagyságától eltekintve nagyon kellemes készülék.
(#30324) Peaceliker
Persze, ez szubjektív dolog. A Concorde-os srácoknak is csak ezt az egy negatív dolgot tudtam mondani, hogy nekem személy szerint telefonnak nem kellene. Második készüléknek igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest