Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpatrik17
senior tag
válasz
maross
üzenetére
Picsába, köszi az infót! Akkor ez így általánosságban elmondható, hogy a képek nem túl rózsásak.

Kivétel ezalól, nincs olyan gép, ami odabaszós képet csinál esetleg?
Pedig tutira ilyesmi telót akarok
Herótom van tőle, hogy minden második embernek olyan telefonja van, mint nekem. -
citkar
addikt
válasz
maross
üzenetére
Nekem se tűnt fel különbség, de kipróbáltam és azon frankó! Nagyon kisfokú lehet az eltérés. Próbáld ki...viszont nekem is kék van

Ja fényképező: mintha azt olvastam volna, hogy a többség (vagy akár mind) 8 megapixeles képeket készít, a 12--t szoftveresen állítja elő, azaz valszeg semmi értelme.
Én nem értek a fényképezéshez, de a többség szerint nem kiemelkedő képeket csinálnak úgy általában a kínai telók, inkább elmegy kategória. Mondjuk szerintem egy családi kajálásra elegendő...de az S3 után lehet számodra negatívan hat a visszalépés.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Herótom van tőle, hogy minden második embernek olyan telefonja van, mint nekem.