Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszito
senior tag
válasz
LionRampant #29054 üzenetére
Üdv! Véleményem szerint ZOPO ZP910 a te telefonod. Pontosabban valamelyik OEM változata, ami gyakorlatjlag 100%-ig ugyan az, csak a caesar a9600-hoz 2db 3000-es akkut kapsz, míg a zopohoz "csak" 1db 2300as akkut mellékelnek. Ezzel az erõforrás probléma meg is van oldva.. fõleg ugyebàr játékra. Következõ érvem az az, hogy ezek a jelenlegi SoC-ok nem fullHD re vannak kitalálva. Szerintem a qHD felbontás elég játékra, ugyebár ebben az árkategóriában, amit megadtál. Ez egy 5.3"-os os telefon, melyre már azt lehet mondani, hogy kényelmes mind játékra, mind böngészésre. Az MT6589 pexig tökéletesen kihajtja a játékokat. pl Real Racing 3 vígan akadásmentesen megy som ellenféllel is, porban is füstben is. Én elhiszem, hogy fullHD ben sokkal szebbek a játékok, de azt 50-60k ért egyik telefon sem bírja meghajtani. Egyébként ez volt az én szempontom is, és mindezek mellett csodajó videòt is készít. Bátran adom a szavamat a Caesar A9600 mellett, amely Hero H9500+ néven is elérhetõ. Mivel OEM Zoporól van szó, a minõség garantált!
-
zjani007
csendes tag
válasz
Ha játékra akkor MT6589 Quad core.
Kicsit pontosítanod kellene, mondjuk a kijelző mérete, felbontása alapján.
Ha van néhány szimpatikusabb, dobd ide be őket és biztosan kapsz véleményeket a kiszemeltekről. -
FatalEror
addikt
válasz
Hát akkor szerintem maradjunk a HD felbontásnál,szóval THL W8/HDC One NewMan K1 Lenovo A820 UMI X1S Feiteng H9500
-
Fandango
veterán
válasz
Kicsit jobban korulirhatnad mik az igenyeid (pl milyen jatekok, mekkora kijelzo), mert ebbe a topicba lenyegeben a kinai csodakeszulekekrol van szo, es ezekbol van annyi mint egen a csillag, konnyebb lenne ajanlani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Autós topik
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Samsung Galaxy A13 64GB / 4GB RAM
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest