Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter76bp
aktív tag
válasz
laslie92
üzenetére
Azért az a 60 FPS erős túlzás, de tény hogy tesztekben jobb eredményt adott mint a W8, igaz a W8 tele volt pakolva mindennel és 4.1 volt rajta a Feiteng meg még friss volt 4.2-vel. (Persze lehet ez nem sokat számít ezeknél a teszteknél.. )
Előbb mindig a Feitenget írom: Quadrant 4086 3974, NenaMark2 46,3 30,9, AnTuTu 13142 12184, ezek részletei ugyancsak a fotókon látható.
A méretben való leverést meg nem igazán tudom értelmezni. Szinte totál ugyanakkora a két készülék

-
SUPREME7
őstag
válasz
laslie92
üzenetére
És honnan rendeled őket? Milyen gyakran vámolnak le? Amúgy igen, szerintem is nem nagyon lehet mellé lőni, de azért csak van optimalizáltság különbség, ha ugyanaz a hardver máshogy teljesít. Az akksi akkor tényleg gázos, ezért félek a w8-tól is, bár ahol meg 2750-et meg 3100-at írnak valami noname készülékhez az meg esélyes, hogy enyhe túlzás.
Ja és persze, minden infómorzsa jöhet. Bár én most úgy tűnik leragadok a w8-nál, de nagyon kíváncsi lennék a kevésbé népszerű telók "tesztjeire" is
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Háztartási gépek
- SörcsaPH!
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.06
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest