- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanley-B.
őstag
válasz
NivoSzaki #2783 üzenetére
Tehát ha egymás mellé rakok mondjuk egy retina Macbook Prot és egy 1366*768 kijelzőt, akkor a képet egyformának látom? Jól értem?
Mert akkor nincs miről beszélni.
Ugyanez levetítve tehát, 5 colon 1280x720 és 800x480 egyforma minőségű képet eredményez. Van egy ONE X-em, előtte Desire HD volt. A különbség szembeötlő.
Nemrég megnéztem egy retina Macbook Prot. Azután minden más kijelző amit eddig néztem kifejezetten gyengének tűnik.És hangsúlyozom, most nem feltétlen arról van szó, hogy az egyes pixeleket el tudod e különíteni, hanem arról, hogy milyen minőségűnek látod a megjelenített képet.
"Persze hogy nem látják, nem is láthatják."
Ühüm, az emberi szem 300ppi környékéig még le tudja képezni a képet, afelett nem, tehát addig igenis észreveszi a különbséget, maximum nem mindneki, de ha én látom, akkor hadd ne legyek érte birka kérlek."Sajnos az emberek ilyen birkák..."
Nem akarok vádaskodni, mert én is egyetértek, nyilván attól függ, hogy melyikünk tartozik ebbe a kategóriába(#2784) berigazek: nekem is van egy Ainol Paladin tabletem, 7", 800x480. a Desire HD-m 4.3 colon ugyanezzel a felbontással jelentősen szebb képet ad. NivoSzaki és a te elméleted alapján teljesen egyformának kéne látnom a két képet, hiszen nem lehet látni a pixeleket...
Bizonyítottan az emberi szem kb. 300ppi körüli értékig tudja leképezni a megjelenített képet. Ez úgy gondolom egyértelműen alátámasztja amiket leírtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- CNC topik
- Tartalomgyártók és közösségi média posztok is bekerülnek a Google Discoverbe
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest