Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
addikt
válasz
mlaci01
üzenetére
Okés, de a Te saját pórul járásodat a teljes készletre rávetíteni kicsit túlzó. Vannak boldog atab5 tulajok is.. Persze ezzel nem azt mondom hogy én ajánlom, de olvastam én már LG, Samsung stb márkák szervíz gondjairól is...Mindenesetre 40-ért én se vennék atab5-öt azt tuti. Mi se annyiért vettük. Nem is akarlak meggyőzni milyen jó, mert nem az. Közepes telónak mondanám. Kb annyit tud mint a hasonló paraméterű kínai telefonok, hisz ez is az. Ráadásul a nem megbízhatóbb márkákkal vetem most össze. De az isten óvjon az atab-tól kicsit túlzónak érzem. Inkább isten óvjon az ihpone kinézetű, 15ezer ft-ért kapható telefonnak nevezett játék szaroktól. Na azok tényleg semmire nem jók. De egy atab-al azért lehet mit kezdeni. De én sem az ajánlott márkák és típusok között említem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Videó stream letöltése
- World of Tanks - MMO
- Jelszókezelők
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- HP ProBook 440 G5 i3-7100 laptop
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest