Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
Blackmirror #27204 üzenetére
Az érintő felület 2/3 ad elszáll (gondolok kinek mennyi), azaz nem érzékeli az érintést.
Nem a felbontásra gondolok, nem vagyok fHD fetisiszta xD ...azzal nincs is baj. A színei elég haloványak és a betekintési szöge sen acélos (nekem is csak tft van, de annak jobb). Egy IPS huawei sokkal jobb (még enyémnél is amúgy, félreértés ne essék). Aksi a tulajának (kis nyomogatás, de ő inkább telefonnak használja) 2 nap vagy több...szal sztem jónak mondható.
(#27206) apeelme
Na persze, ez sincs kőbe vésve, ahogy írtam is, csak a régi g300amból indulok, amiben 512 volt( 390 valójában) és böngésző mellett bmit megnyitottam (gmail, bmi) már zárta is be, és ez elég bosszantó vt... vt hogy menet közben navit zárta be, mert elfogyott a memória (persze ott inkább készülés optimalizálatlanság a fő ok, de én sztem 1GB ma mán kell/nem árt
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elektromos autók - motorok
- World of Tanks - MMO
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mozilla Firefox
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest