- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raqueia
tag
válasz
Groovebaby #26183 üzenetére
azért a pontosság végett: az amoi n828 nem tudja a 900 mhz 3g-t. ez tudtommal csak a voda hálozaton számit, ott is csak vidéken itt-ott.
-
válasz
Groovebaby #26183 üzenetére
Én a http://forum.china-iphone.ru/-n kerestem meg a topic-ját. Igaz, hogy orosz az oldal, de nem nehéz megtalálni a rom-okat. (Ott is az 1.hsz-ban vannak a dolgok összefoglalva. Root, rom-ok, recovery-k, stb.)
Más: Apropó! 3 fajta Recovery-t is "kínálnak" az Amoi N828-hoz... Van az egyik szakács saját recovery-je (lewa), van a "hagyományos" CWM (ClockWorkMod)-ból egy 6-os verzió és van ez az újfajta (asszem) TWRP.
Namost ezek közül én a CWM-et ismerem, viszont nem zárkózom el az újdonságoktól sem! A TWRP-vel valakinek van tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest