Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
FatalEror
üzenetére
Na az jó, akkor, sokan tartottak az fHD től... nekem ugye "csak" sima HD, azon minden játék gond nélkül megy, rendszer is gyors és az engri bőrdsz sem szaggat xDD
szóval nagyon jól sikerült SoC szerintem, még ha nem is egy ekszinosz
és üzemidővel is nagyon meg vagyok elégedve (mondjuk azt nemtom, hogy nagy akku miatt jó vagy az alacsony fogyasztás miatt...(#25232) sasa311
jó-jó persze, nem ez a lényeg, hogy antutu, csak írtam
és akár lehetne 50% al gyengébb papíron, tök mind1, mert visz mindent f@szán, csak ez számít 
-
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és üzemidővel is nagyon meg vagyok elégedve (mondjuk azt nemtom, hogy nagy akku miatt jó vagy az alacsony fogyasztás miatt...