Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eztis_Aztis: Invázió egy novellában alternatív befejezés dráma
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
Dexter-2000
üzenetére
Akkor lehet csak MTK6577-es telót találsz, mert úgy tudom (ha csak a héten megint nem jött ki vagy 3-4 teló
), hogy 4,5 col a legkisebb az mtk6589 es SoC al szerelt telókból. Ilyen pl az umi x1s, de olyat is hallottam, hogy az umi nak vége... de ott a lenovo a820 vagy a star b94m...ezek sajna csak qhd kijelzővel vannak szerelve, nagyobbak vannak HD vel is... ezek 200 dolcsi körül vannak, most ezeket túrtam ki, de többiek biztos nemsoká kiegészítenek
Jah ezeken 4.1 van...(#23100) vizoRka
https://play.google.com/store/apps/details?id=idv.wangyik.MissedCallReminder&feature=search_result
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 Éjfekete - 128 GB - 98% Akkumulátor (iSamurai cserélt)
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
), hogy 4,5 col a legkisebb az mtk6589 es SoC al szerelt telókból. Ilyen pl az umi x1s, de olyat is hallottam, hogy az umi nak vége... de ott a lenovo a820 vagy a star b94m...ezek sajna csak qhd kijelzővel vannak szerelve, nagyobbak vannak HD vel is... ezek 200 dolcsi körül vannak, most ezeket túrtam ki, de többiek biztos nemsoká kiegészítenek
Jah ezeken 4.1 van...