Hirdetés
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
gyuszito
üzenetére
Én egy telefon +tábla kombót használtam, de szar volt a net elosztás (telón van netem ).tábla meg net nélkül semmit nem ér (sok játéknak kell net hiába offline ). Így most egy 5.8 colos telóm(star s7589 ) van …mivel jó a vas benne megy minden rajta és net is jó mert benne van ugyebár :-)
persze egy 3g s tábla jó lehet, de azok drágák és akkor már megint 2 kütyü van nálad (ezt is untam )… -
b0bcat
addikt
válasz
gyuszito
üzenetére
Egy 5 collos telefont már tudsz kisebb méretű tablet-ként használni, ezt tapasztalatból mondom, ráadásul egy ekkora méretű készülék még - kompromisszumok árán - telefonként is kezelhető.
Azt szoktam mondani, hogy míg egy "tepsifont" tablet-ként is tudsz használni, a legtöbb tablet-tel nem tudsz telefonálni, tehát praktikusabb lehet telefont venni, bár drágább lehet kicsivel (mondjuk egy alap, 40-50 ezres kétmagos tepsifon szemben egy 30-40 ezres már használható kategóriába eső tablet-tel).
Új hozzászólás Aktív témák
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 16GB I 256GB I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azt szoktam mondani, hogy míg egy "tepsifont" tablet-ként is tudsz használni, a legtöbb tablet-tel nem tudsz telefonálni, tehát praktikusabb lehet telefont venni, bár drágább lehet kicsivel (mondjuk egy alap, 40-50 ezres kétmagos tepsifon szemben egy 30-40 ezres már használható kategóriába eső tablet-tel).