- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
válasz
robit1973 #2254 üzenetére
Nem tudom,mit történik nálatok,de biztos forrásból tudom,azért késnek mindenütt a megrendelések,mert új firmware update-et adott ki az Android 4.0.4-után a Haipai is,náluk ezért késnek a gyártótól is a megrendelések!
Én vártam 5 napot,NEM is mondták egy szóval sem mostanig,hogy ez van,így hát mondtam utalják vissza a pénzemet most rögtön,nem ezért fizettem a DHL -ért extra pénzt,hogy legyen itt 2 nap alatt! -
Novicsok
tag
válasz
robit1973 #2254 üzenetére
A tracking number ajánlási ragszámmal lehet azonos, ha közönséges kínai, hong-kongi, koreai, szingapuri postán adták fel, nem gyorspostán. A tracking number-ral először a feladó ország posta honlapján kell keresni, az kell hogy mutassa, mi történik. Később a www.posta.hu-n ugyenzzel a külföldi számmal megjelenik a küldemény.
Legnagyobbat a P.R. China posta ajánlott levéllel szívtam. Olyan furcsa honlapot közöltek, hogy azt hittem, átverésként csalók hozták létre. Megkértem kínai kollégámat és jó barátomat, nézzen utána. Csodák csodája, a honlap igazi volt. És a termék is eljött, ideért. Csak volt vagy 2 hét, mire a követési információ megjelent a kínai posta angol nyelvű külföldiek részére szóló honlapján.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Gumi és felni topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű,Dobozos,Kétkártyás 1év Garanciával!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged