- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dhgm
tag
válasz
Rocky13 #19998 üzenetére
Hát egy néhánynapja nyúzom. Mint mátr írtam gyorsaságban veri a samsung hasonló paraméterekkel rendelkező gépeit. GPS jelet a sok rémisztgetés ellenére szabad téren kb 10 másodperc alatt veszi. Wifi stabil, bluethoot működik. Akku az én használatom mellett két napot fog bírni előrelárhatólag.
Romot Sasa tanácsára nem cseréltem telesen felesleges. Morelocale 2 apk-val félig meddig magyar, nincs is szükségem ettől többre. Tökéletesen használható. Kijelző gyönyörű szemégető. Érzékeny. Minden működik rajta, távolságérzékelő, fényérzékelő, mágneses szenzor (iránytű) garvitáció érzékelő. Egyszeűen ennyiért tökéletes. Mint már ezelőtt is írtam itthon hasonló tudású telefonokat minimum ennek duplájáért adják. Csak ajánlani tudom mindenkinek akinek nem a márka, hanem a tudás számit. Ha esetleg kérdésetek van bátran még nem vagyok androidos szakértő, de a tapasztalatokat szívesen megosztom.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Galaxy Z fold 5 !!512gb!! Icy Blue BeszámolOK!!
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest