- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dhgm
tag
válasz
Rocky13 #19998 üzenetére
Hát egy néhánynapja nyúzom. Mint mátr írtam gyorsaságban veri a samsung hasonló paraméterekkel rendelkező gépeit. GPS jelet a sok rémisztgetés ellenére szabad téren kb 10 másodperc alatt veszi. Wifi stabil, bluethoot működik. Akku az én használatom mellett két napot fog bírni előrelárhatólag.
Romot Sasa tanácsára nem cseréltem telesen felesleges. Morelocale 2 apk-val félig meddig magyar, nincs is szükségem ettől többre. Tökéletesen használható. Kijelző gyönyörű szemégető. Érzékeny. Minden működik rajta, távolságérzékelő, fényérzékelő, mágneses szenzor (iránytű) garvitáció érzékelő. Egyszeűen ennyiért tökéletes. Mint már ezelőtt is írtam itthon hasonló tudású telefonokat minimum ennek duplájáért adják. Csak ajánlani tudom mindenkinek akinek nem a márka, hanem a tudás számit. Ha esetleg kérdésetek van bátran még nem vagyok androidos szakértő, de a tapasztalatokat szívesen megosztom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged