- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmikloska
aktív tag
válasz
hungobungo #1899 üzenetére
Ez rendben is lenne, márhogy nem feltétlenül szeretnél tanfolyamot tartani, de ha kétszer is írtam privátban, legalább egy válaszra méltathattál volna.
Én addig eljutottam saját erőből, - amit le is írtam - hogy melyik fájlokat kell lefordítani; semmilyen más módosítást nem szeretnék, csak a magyar nyelvet beletenni.
Vártam egy listát legalább, hogy szia, én ezt és ezt használom, mert ezzel tuti meg lehet oldani, és esetleg pár megjegyzést, hogy van-e valami trükk egyik-másik programnál, pár segítő szót, ötletet. Utána fogok olvasni a beszélgetésednek beers-zel, hogy ne kelljen feleslegesen kérdeznem. Megpróbálok tovább keresni a téma után, nem lenne rossz egy igazi Android magyarítás topik itt a Prohardveren. -
tibcsi99
csendes tag
válasz
hungobungo #1899 üzenetére
Én is nézegettem a Haipai-nak hogy tudnám megoldani, és találtam ezt: B.A.R.T.
Ez elméletileg az általad leírt lépéseket megcsinálja.
Esetleg ha találsz egy git-et, pl. CM7(vagy ICS-hez CM9), ahol már eleve benne vannak az általad kívánt nyelv(ek), akkor nyert ügyed vanszerk: Akkor már csak azok a progik maradnak, amik nem közösek a CyanogenMod-dal, vagyis (gondolom) a kisebbik része
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- IPhone 13 mini Pitaka tok hibátlan.
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest