Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyika1
tag
válasz
cappa72
üzenetére
Sziasztok!
Csatlakoztam a G3 felhasználók csapatához, és egy kis segítséget szeretnék kérni, mert megakadtam az smsreg.apk eltávolításában.

Az előzményekhez tartozik, hogy a telefon rootolva érkezett a tmallboxtól, volt rajta Superuser ikon is. Ezután hevizms kolléga leírása alapján Mobileuncle Mtk Toolsal felraktam rá a cwm-et, csináltam egy backupot, majd telepítettem a (#15903) Sanyesz. szerinti ICS romot.
Érdekes, hogy a Superuser ikon így már nem volt fent. Telepítettem Root explorer-t, hogy töröljem a system/app mappában figyelő smsreg.apk és odex fájlt, viszont nincs r/w mód csak r/o, a törlésnél kiírja hogy "your phone doesn't appear to be rooted"
Mit kellene beállítanom?
-
válasz
cappa72
üzenetére
a prelodert nem.
MTK5677 , 512MB 8MP...
De a töltést sem veszi...
( nem needromrom szedtem romot, hanem valami fórumról. Már nem tudom. Kivettem az első kettőt dolog elől a pipát, meg az android system elől. Mivel nekem csak recovery kellett volna. Minden rendben végigment, és kész. Ennyi...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sajnos nem lesz ott a The Game Awards-on a The Witcher 4
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Byski Áramláskijelző.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)