Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pitterix: Gyógytorna
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swami
senior tag
válasz
Maxximus
üzenetére
Szerintem se vegyel Galaxy Duos. A hozzaszolasokat olvasva talan a Jiayu G3 a legjobb ketkartyas mobil, amit erdemes megvenni, vagy ha "fazol" Kinabol rendelni, akkor talan az Alcatel OT 997D, vagy - ami nekem is van es meg vagyok vele elegedve-, Acer Liquid Gallant Duo. Elobbi 65k az utobbi 55k korul erheto el Magyarorszagon.
-
tutis
addikt
válasz
Maxximus
üzenetére
Ne haragudj ha megbántalak a véleményemmel, de ez a telefon egy kalap szar
Drága és gyenge hardverileg.
Ha 30 ezerért adnák még talán, de többet nem ér szerintem..
40 ezerért mér kétmagos telót kapsz, ami kb 5500 pontot tud antutuban (tudom a teszprogi nem minden, de egy viszonyítási alapnak jó)
ez viszont csak ennyit tud:
-
fPApi
őstag
válasz
Maxximus
üzenetére
Én sokat nézelődtem mielőtt kínait vettem, sőt volt is egy galaxy dous-om. Az itthon kaphatók között szerintem nem rossz, ami még esetleg jobb, az az alcatel ot-997d. Ez egy kétmagos, igazából a kínaiakhoz hasonló hw-el, és ahogy nézem 60 körüli árral.
Egyébként a galaxy duos-nak van topikja az xda-n is (jelenleg 78 oldalnyi), illetve a mobilarénán. De tény, hogy ma már kicsit elavult gép, így 60 fölött valóban drága. -
Dominó85
addikt
válasz
Maxximus
üzenetére
Nos ha hazai márkaszervíz hálózattal rendelkező telefont akarsz venni, akkor vegyed ezt. Ha nem félsz attól, hogy kínai telefont vásárolj 1 év Kínába szóló garanciával, ahol a készülék esetleges hibája során a postát neked kell állnod (nem két fillér), akkor ezt a verziót javaslom. De amúgy 66k-ért a Galaxy DuoS egy kész rablás. Vacak egy magos és ráadásul lomha hardver. Az általad is linkelt Mobilarénás tesztben ajánlom neked a Hardveres részt elolvasni. A DuoS nem időt álló telefon. Az ára az ami szerintem pofátlanság. 40k-t jó ha megér, ilyen ócska hardverrel. 66k-ért vámmal együtt duál SIM-es G3-as telefont tudsz venni, vagy azzal szinte hardveresen megegyező (2magos MTK6577, 1GB RAM, 4GB ROM) telót. Nem mellesleg a kínaiak legalább értékelhető teljesítményű teleppel áldják meg a telefonjaikat (2000mhA vagy felette a jó!).

Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Futás, futópályák
- iPad topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Linux haladóknak
- Házimozi belépő szinten
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4) Sale.exe: Akció!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Drága és gyenge hardverileg.