Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
De sajnos van mert az IMEI tiltásnak csak akkor van értelme ha szolgáltató függő! Ugyanis a másik hálózaton nem engedik a tiltást! Engem anno' konkrétan elzavartak mindkét másik szolgáltatonál a francba! Azt mondták csak akkor foglalkoznak vele ha náluk előfizető vagy! Persze azt is tudni kellene milyen kártyát raknak bele? A szolgáltatók nem hiszem, hogy 4-500eft-os(az occó) Iphon-t kiadnak a kezükből látatlanba!
Az tény, hogy a dual sim-es telefonok már régen nem szolgáltató függők! Ennek csak az volt az oka, hogy mindenki tudta, hogy az ilyen telókat két különböző szolgáltatóval szeretnék nagyrészt használni. Na meg nem kell a ROM-al szórakozni! Nekem is ilyen volt, a céges yettel a maszek meg telekom. Persze a csóró 300M euró bevételü cégnél csak kártyát kaptam telóra már nem futotta, mert a tulajnak kellet a hajóra a lóvé az adrián
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Mobil flották
- Suzuki topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES.. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest