Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
elod22
üzenetére
Èn is így használtam autóban, csak a két kábel sokszor macerassa tette a dolgot, ha az ember ranezne a telóra, vagy váltana zenét, így az aux helyett vettem egy FM transmitteres szivargyujtot, mert USB úgy is kellett így a zene bluetothon megy a radiora az fm transzmitteren keresztül. Egy kábel kilőve, kevesebb a zavaró tényező és 2 jó USB is lett.
A már meglévő jó fulesre nehéz mit mondani. Én meizu 15t használok, kis méretű, szép teló, viszonylag jó kamerával és jack dugoval, de mindenkinek magának kell eldönteni mi fontosabb. Azért vannak alternatívák.USB c adapterek: 2 usb c , usb c + jack. Van több is, csak a lustabbak kedvéért linkeltem egyet, egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen légkondit a lakásba?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Call of Duty: Black Ops 7
- Gaming notebook topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest