Hirdetés
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
citkar
üzenetére
Én is úgy gondolom. A méret engem is aggaszt, meg őt is, de majd azt mondom, hogy rosszul érzékeli, csak a notch miatt van az egész.

Meizut én is néztem, de rettentő kiforratlan a rendszere egy MIUI10-hez képest.. Xiaomi vonalon meg nem tudtam jobbat. Igazából bennem volt az érzés, hogy na még egy 10est hozzáteszek mennyivel jobbat kapok, na még akkor attól is csak egy 10-es és jobbat kapok. Áh, soha nem lenne vége.
Szerintem méltó utódja lesz a 4X-nek, ezzel legalább tényleg lehet normálisan fényképeznie, klasszisokkal jobb telefon és remélhetőleg vigyázni is fog rá ..
Nilkin 9H+Pro tempered glass jó is lesz.
Viszont a tokkal gondban vagyok, mert szereti pl. Párizst, vagy LA-t, vagy a nagyvárosokat, és szereti, ha van a tokon egy ilyen lógó valami madzag, amibe bele tudja tenni a kezét, hogy ne adj isten kicsúszik a kezéből(járt már így), akkor a madzag megfogja, viszont semmi értelmes nagyvárososat nem találok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Pro
- Iphone 13 pro max 256
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő