Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
punky10
üzenetére
igen, ettől féltem én is. hogy valahol a misztikum és az átok határmezsgyéjén kell keresi az okokat...

de a viccet félretéve nekem már szembe jutott az, hogy ez egyfajta szoftveres tervezett elavultatás (na persze, összeesküvés elmélet... egyszerűen MIÉRT akarnának agyártók több pénzt keresni??? ennek semmi értelme...
)
ismerve a nomu kémprogram botrányát, meg a tapasztalataimat egy zgpax s9-el, ami egy idő után szintén önálló életre kelt, de ugyanez volt a evolveoval, az oukitellel.. egyszerűen egy idő után mind elkezdet meghülyülni, szétesni... most is...ott a wifit kapcsolta be a telefon, aztán elkezdett appokat telepíteni, itt appokat kapcsol le magától több helyen... nagyon sokszor visszaállít beállításokat, amiket rendszeresen újra kell állítani.... vagy egyes alkalmazások nem indulnak el többé. egyik naprl a másikra. és ez még csak frissítés miatt sem lehet, mert minden frissítés alapból tiltva van. nem értem én ezt... na mindegy is, nem idegesítem magam tovább ezen, inkább beveszem a gyógyszereimet... úgyis mindjárt jönnek az ápolók...
az akksi jól bírja, 3 napot simán elmegy, szerintem az nem lehet
a sim kártya is új, mind a kettő párt hónapos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)