Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
RVR400
üzenetére
Ez teljesen így van, nekem is vannak ismerőseim, akik így vásárolnak, akár 40-ért (!) telót (Samsung). Aztán fél év után kijelzőcsere 25-ért.

De ők mondjuk másban is ilyenek.
Úgyhogy ez inkább habitusfüggő.A GSM boltok meg vígan elélnek az ilyen emberekből, szóval nem kevesen lehetnek.

-
törölt tag
válasz
RVR400
üzenetére
2-3 éves az tényleg erős, de 1 éves telót még símán lehet használni másfél évig. Sztem az jobb, mint egy dzsunkafon újonnan, és lehet, hogy két éves korában is megéri egy keveset rákölteni. Én nem vagyok különösebben árérzékeny, de most a felső szegmensben sem találok olyat, ami számomra bestbuy lenne. Úgyhogy kapott a két éves ZP999 -em egy új USB portot (kb. 10 Dollár), meg egy új akkut, és megy tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Jövedelem
- Call of Duty: Black Ops 7
- LED világítás a lakásban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Konteó topic
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest