Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
válasz
Milestone2
üzenetére
bocs, nem nyitottam meg a linket, csak a reakciot neztem
-
IldiH
tag
válasz
Milestone2
üzenetére
A többségnek a kereséssel is gondja van, nyilván már azt is megköszönhetik, hogy helyettük megtetted
de én most valóban azt a bizonyos helyet szerettem volna tudni, ahonnan összesen 70-ért vette, mint egy tuti hibátlant és megérkezőt.
A lányomnak kéne kb ilyen, de ennél többet nem áldoznék rá, mert azonnal töri őket és megerőszakolja az usbt
Egyébként én a Tiny eu raktárától sem félek, eddig is megjött minden. -
b0bcat
addikt
válasz
Milestone2
üzenetére
Szerintem nem az érdekelte igazán, hogy én hol vettem, hanem sokkal inkább az, hogy most hol juthat hozzá 70 dollárért.

És szerintem is korrekt választ adtál.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de én most valóban azt a bizonyos helyet szerettem volna tudni, ahonnan összesen 70-ért vette, mint egy tuti hibátlant és megérkezőt.