- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Beni2360 #125818 üzenetére
Tegnap kaptam egy üzenetet a Google -től, hogy változik a policy, és ellenőrizzem a fiókbeállításaimat, amiben többek között azt is szabályozhatom, hogy milyen adatokat kapjon a Google a használatról. Egyszerű felület. Legalábbis, amik a next, next, OK -t követed. De, ha valóban kíváncsi vagy, és szeretnéd tudni a részleteket, akkor az almenük almenüinek véget nem érő, szövevényes hálójába kerülsz, tele kapcsolókkal, amik néhol előre aktiváltak, néhol nem. Fél óra után elfogyott a türelmem, és feladtam. Fogalmam sincs, hogy mit küld rólam a teló a Google -nek, pedig elvileg a Google naaagyon korrekten tájékoztatott, és választási lehetőségeket kínált. Na?
-
válasz
Beni2360 #125818 üzenetére
Hasonló, mint a 3 nappal korábbi...
De az egyik kommentelő jól megjegyezte az origo-n:
"ez itt egy bulvár blog nem számítástechnikai."Illetve:
"Ma már minden erről szól, minden gyártó, minden termékénél, a Win10-től kezdve a TV-n át a mobilig, stb..."Ráadásul mivel azonos tudás mellett a Xiaomi kissé olcsóbban adja a mobiljait, ezért kell valami hátráltató tényező más gyártók szemszögéből.
Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest