Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
01andris
üzenetére
Szia! Gyereknek ~1-2 hónapig ha nagyon tud a dolgaira vigyázni!
Egyéb esetben pár óra, mert az első nem működő játéknál(ami persze a szomszéd Pistikénél nagyon megy
) földhöz vágja.
Próbál meg ha(?) sikerül megtudni az igényeket azt oszd el kettővel és olyat keress.
A PC-nél nap mint nap találkozom ezzel a gondal! Jön a szülő, hogy kellene egy számítógép a "Jenőkének" de legyen occó és tartson sokáig! Aztán amikor beszélek a "Jenőkével" egyből kiderül, hogy a 300eft csúcsgép is lehet kevés
Az anyuka meg a haját tépi! De hát pont ez a nyalóka az összes ilyen eszköznél! Nem a felnőtteknek kell csúcs hardver hanem a gyerekeknek, meg játékosoknak. Én egyszer sem járattam szerintem csúcsra a telefonomat, a gyerekek meg ott fogják élni az életüket + egy-két év és jöhet a távollátó szemüveg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bundle topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kuponkunyeráló
- ASUS routerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyéb esetben pár óra, mert az első nem működő játéknál(ami persze a szomszéd Pistikénél nagyon megy
Az anyuka meg a haját tépi! De hát pont ez a nyalóka az összes ilyen eszköznél! Nem a felnőtteknek kell csúcs hardver hanem a gyerekeknek, meg játékosoknak. Én egyszer sem járattam szerintem csúcsra a telefonomat, a gyerekek meg ott fogják élni az életüket + egy-két év és jöhet a távollátó szemüveg!