Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubcsi56
csendes tag
Vám és áfamentességre van még lehetőség, németül tudók előnyben:
Itt olyan menüpontokat kell keresni, hogy pl. főoldal balra fent:
Versand aus DE free shipping / HandyVigyázat, csak a "Versand aus DE" megoldások jók, mert ők is szállítanak Kínából is, az már olyan, mintha direkt Kínából rendelnél. Persze ez is drágább a kínai webshopoknál, de akinek szempont a gyors és tuti érkezés, számolgathat, megéri-e. DHL-el szállítanak, M.o-ra nem mindig valóban ingyenes, 3-4 EUR-t rátesznek, de gyors és áfamentes. No meg a választék is jóval szűkösebb, de tapasztalatom szerint folyamatosan bővül. Az árak EUR-ban vannak.
-
Psychonaut
veterán
Ezt természetesen én is tudom, nyilvánvalóan azért tettem fel a kérdésem, mert nem elérhető Európában/Európából a kiszemelt készülék.
Egyetlen szóval sem mondtam, hogy biztos trükköt kérnék, idézek magamtól: vámmal kapcsolatban mik a tapasztalatok. A táblázatot átnézve talán egyetlen ember tüntette fel plusz költségként a vámot illetve ÁFÁ-t, a többiek nem, ezért bátorkodtam megkérdezni.
b0bcat: köszönöm, talán az egyetlen hozzászólás eddig, ami a kérdésemre adott választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóhifi
- Milyen TV-t vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Horgász topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő